DELTA LIGHT


Nieuwe Lighting Bible

  • Internationale samenwerkingen
  • Geavanceerde optieken & technologieën
  • Nieuwe texturen & decoratieve expressies
  • High end architecturale oplossingen

ESSENTIALS BY DELTA LIGHT


Nieuwigheden Essentials

  • Een complete selectie
  • Snelle beschikbaarheid
  • Betrouwbaarheid van een gevestigd merk
  • Betaalbare prijzen

Nieuwe Lighting Bible

The Lighting Bible 14 biedt u een rijkdom aan verlichtingsoplossingen, nieuwe samenwerkingen met ontwerpers en een geheel nieuw concept. The Lighting Bible 14 opent een wereld van inspiratie. Geavanceerde optieken, nieuwe texturen, architecturale oplossingen en decoratieve expressies reiken u alle verlichtingstools aan voor uw projecten.

Voor het eerst verschijnt The Lighting Bible 14 in twee edities. "Imagine" is gericht op verbeelding en is overvloedig geïllustreerd met fotografie van architecturale realisaties over de hele wereld. "Create" is gericht op creatie en nodigt u uit om onze collectie van architecturale verlichtingsoplossingen in detail te verkennen.

Nieuwigheden Essentials

De Essentials-collectie biedt kwalitatieve, betaalbare en architecturale verlichtingsoplossingen.

Varo AC

Led op netspanning De bestaande Varo, Deep Varo en Spyco families bieden nu een led-oplossing aan op netspanning, waardoor er geen extra voeding nodig is. Deze dimbare oplossing met led op netspanning heeft een lage flicker (< 10%) en leent zich voor inbouw- en opbouwspotverlichting en eveneens als accentverlichting op onze 1-fase rail.

Track Spyco

Het lijnenspel Naast de bestaande 3-fase rail wordt het gamma uitgebreid met een verfijnde 1-fase rail voor een eenvoudige installatie. Eén voedingspunt volstaat als raster om Spyco spots op te monteren en zo een prachtig lijnenspel te creëren.

Durf anders te zijn Het Aliner profiel bezit meer troeven dan zijn unieke look. Achter zijn asymmetrische design zit performantie en functionaliteit verscholen: een deel dat de voeding verbergt en een deel dat oplicht. Minimalisme typeert het profiel. Er zijn geen zichtbare schroeven dankzij de magnetische hechting van de eindstukken aan beide kanten.

Timon

Buitenoplossing Een reeks buitenspots (Varo X, Deep Varo X en Qoby X) kunt u combineren met het nieuwe Fox wandtoestel en de Timon tuinpaal. Fox is een cilindervormig verlichtingstoestel met een direct of direct-indirect lichteffect, ideaal om te combineren met de Fox Pin die dezelfde optiek gebruikt. Timon bestaat in drie verschillende hoogtes, om paden en terrassen te verlichten. Ze vormen een perfecte set van IP-geclassificeerde toepassingen.

Fox

Deel dit artikel