Een sector in volle evolutie

“Stoppen om beter te herbeginnen.” Dat was de titel van mijn edito in de vorige editie van Module. Vandaag is het duidelijk dat we die uitdaging zijn aangegaan. De ongeziene situatie van de voorbije maanden heeft bewezen dat we allemaal in staat zijn om te blijven evolueren. Onze IAD-experts, bijvoorbeeld, waren bij de eersten om naar de toekomst te kijken. Ze volgden opleidingen op afstand via een reeks mini-webinars om uw vragen nog efficiënter op te lossen. Onze Prisma Centra blijven ook niet achter, met mooie projecten die op afstand worden uitgevoerd, zoals een slimme verdeelkast voor een waterzuiveringsinstallatie in Kenia.

Evolutie heeft natuurlijk veel gezichten. Evolutie uit zich bijvoorbeeld in almaar slimmere installaties, zoals in Restaurant Publiek. Eigenaar Olly Ceulenaere kan er met zijn elektrische installatie een sfeer creëren voor elke ‘mood’. Nog een vorm van evolutie is de technologie die steeds geavanceerder wordt. Dit zien we bij nVent en hun intelligente gamma dat een optimaal design van elektrische systemen garandeert.

Tot slot wilden we ook evolueren met de opening van onze vestigingen in Aalter en Woutersbrakel, om te allen tijde dicht bij u in de buurt te blijven, rekening houdend met de gezondheidsmaatregelen.

Veel plezier bij het lezen van deze nieuwe Module!

Pierre Benoit

CEO Rexel Benelux/UK and Ireland

Deel dit artikel